Noodzakelijke entingen voor uw hond & kat

Er is ons veel aan gelegen uw huisdier op en top gezond af te leveren. Daarom vragen wij naar de identiteitsbewijzen, het dierenpaspoort.

Voor honden:

  • Cocktail-enting - deze enting is maximaal 3 jaar geldig en beschermt uw hond tegen parvo, hondenziekte en leverziekte.
  • Ziekte van Weil - deze enting moet jaarlijks herhaald worden.
  • Kennelhoest/Bordetella - deze enting moet jaarlijks herhaald worden.

Let op, voor honden geboren na 1 april 2013 is chippen verplicht! 


Voor katten:

  • kattenziekte - deze enting moet jaarlijks herhaald worden.
  • niesziekte - deze enting moet jaarlijks herhaald worden.

De entingen dienen minimaal 1 week voor aanvang van het verblijf gegeven te zijn.

 

Tarieven voor het verblijf van uw hond & kat 

Onze dagprijzen zijn als volgt:

 Hond, klein  € 14,00
 Hond, groot  € 15,00
 Dagopvang *  € 8,00
 Katten  € 7,00


Aanbetaling reservering:

In de periode juni, juli en augustus vragen wij, bij een verblijf langer dan 5 dagen, een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag van uw reservering. Dit bedrag dient u binnen 14 dagen na reservering te betalen. Deze aanbetaling wordt bij het ophalen van uw huisdier weer verrekend. In de maanden juli en augustus geldt een minimale reservering van 1 week.

U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail.

* Abonnement: onze dagopvang klanten kunnen een kaart voor 10 verblijven aanschaffen, waarbij maar 9 verblijven betaald behoeven te worden (dus voor € 72,00 in plaats van € 80,00).

 

Kijkuurtje in ons pension

Let op, het kijkuurtje vindt uitsluitend plaats na telefonische afspraak!

Voor nieuwkomers hebben wij een kijkuurtje ingesteld. Zaterdags tussen 13.00 en 14.00 uur stellen wij u in de gelegenheid met ons kennis te maken en het hotel te bezichtigen. Om u in een persoonlijk gesprek alles over onze werkwijze te vertellen, en uw vragen te beantwoorden en wensen te bespreken, vragen wij u een afspraak op tijd met ons te maken. Zo kunnen wij u in alle rust informeren. Let er wel op dat soms zaterdagen uitvallen in verband met grote drukte in ons hotel.

Wijzigingen kijkuurtje:

Vanwege de enorme belangstelling dient u rekening te houden met een wachttijd van ongeveer 3 weken. Op de onderstaande data is er geen kijkuurtje:

  • 12 en 19 oktober 2019
  • 21 en 28 december 2019
  • 4 januari 2020